"Esto es España"

Estic bastant indignat amb la decisió de Competició de no sancionar Pepe, quan a Anglaterra han sancionat amb quatre partits a Balotelli per la patada que podeu veure al vídeo de sota. Trobo indignant que ni es toqui un pèl a Pepe quan ha trepitjat, de manera totalment voluntària, la mà d'un jugador, és a dir, ha agredit a un company de professió. No entenc com el portuguès pot sortir immune d'un partit que va demostrar de tot menys el seu seny. "Esto es España"2 comentaris :

  1. Anònim MalParit24 gener de 2012 21:58

    2 situacions diferents....molt diferents...I per què no critiques la decisió de la directiva del Barça, de no denunciar l'acció de Pepe?    Att: Anònim MalParit

    ResponElimina
  2. Dues situacions molt diferents? No estic gaire segur que siguin diferents. Les dues són agressions voluntàries al rival, i no hi ha dubte que això s'ha de penalitzar fortament. I sobre el fet que no critiqui la directiva per no denunciar-ho, és perquè no em sembla malament que no ho hagi denunciat, ja que espera que Competició actuï d'ofici, com hauria de ser. Si no s'actua d'ofici, llavors crec que sí que hauria de posar una denúncia.

    ResponElimina

· Aquí pots deixar la teva opinió
· El to del comentari ha de ser respectuós
· No s'admetran cap mena d'insults
· L'autor d'aquest blog pot eliminar el comentari si ho creu oportú
· Gràcies per comentar!!